Klasslärare klass 2

Klasslärare till klass två

Gnesta waldorfskola ligger på en höjd med enastående utsikt över sjö och skog där skolgården är en del av den omgivande naturen. Alla skolans elever ses alltid ute på förmiddagsrasten där lekledare leder lekar medan andra spelar fotboll eller basket eller bara går och pratar av sig. Vi är, i stort sett, förskonade från svordomar och skadegörelse, mobiler lämnas in utan gnat varje morgon och föräldragruppen som utan tvekan stöttar när så behövs är stark, entusiastisk och modig. Vi har bedrivit undervisning enligt waldorfpedagogiken i mer än 20 år för elever F-9 och har idag drygt 130 elever. Det är en strävsam skara medarbetare som trivs tillsammans och gärna arbetar självförvaltande. Vi söker nu en klasslärare med start omgående. Vi söker i första hand en waldorflärare med klasslärarerfarehet/utbildning och lärarlegitimation men tar gärna emot waldorflärarstudenter och givetvis är du med statlig examen och intresse av waldorfpedagogik varmt välkommen att söka tjänsten.

Kökets medarbetare strävar efter att servera biodynamiskt och ekologiskt odlad mat.

Tjänsten är på deltid och kommer att starta som en visstidsanställning men kan komma att övergå i en tillsvidareanställning.

Ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande så vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Mycket välkommen med din ansökan!

För mera information ring till
rektor Christine Hagen 0723-417750
biträdande rektor Lotta Karlsson 0735-372401
ansökan med cv och referenser märks med
”ansökan klass två” och skickas till
rektor@gnestawaldorfskola.se