Resurs/stödperson

Gnesta waldorfskola ligger på en höjd med enastående utsikt över sjö och skog där skolgården är en del av den omgivande naturen. Alla skolans elever ses alltid ute på förmiddagsrasten där lekledare leder lekar medan andra spelar fotboll eller basket eller bara går och pratar av sig. Vi är, i stort sett, förskonade från svordomar och skadegörelse, mobiler lämnas in utan gnat varje morgon och föräldragruppen som utan tvekan stöttar när så behövs är stark, entusiastisk och modig. Vi har bedrivit undervisning enligt waldorfpedagogiken i mer än 20 år för elever F-9 och har idag drygt 130 elever. Det är en strävsam skara medarbetare som trivs tillsammans och gärna arbetar självförvaltande. Vi söker nu, omgående, en stödperson för en elev i en av de lägre klasserna. Tjänsten är på deltid och på viss tid. Den vi söker är lugn, stadig, tydlig och med en stor närvaroförmåga. Tidigare erfarenhet från liknande uppgifter är meriterande.

Kontakta
rektor Christine Hagen 0723 417750
bitr. rektor Lotta Karlsson 0735 372401

Ansökan skickas per mail till rektor@gnestawaldorfskola.se