Förskollärare/barnskötare

Idungården är Nacka och Värmdös waldorfförskola. Den ligger i vackra nybyggda hus på en skogstomt alldeles intill ett naturreservat, vilket gör det möjligt för oss att vara ute med barnen stora delar av dagen. Att odla, kompostera och följa naturens kretslopp och årstidernas växling blir här en naturlig del av barnens vardag.

Waldorfpedagogikens beprövade läroplan leder och inspirerar vårt arbete, som inspirerar även dem av oss som inte är waldorfförskollärarutbildade.
Vi som arbetar här är hängivna målet att erbjuda barnen en harmonisk, förutsägbar, rytmiskt återkommande tillvaro, med omsorgsfullt valda material och genomtänkt verksamhet. Att stödja barnet i att finna ro och utveckla sin fantasi i den fria leken och erbjuda det konstnärliga uttryckssätt som är noggrant uttänkta för varje ålder är väsentliga inslag.

Vi söker dig som är förskollärare, antingen Waldorf- eller statligt utbildad. Om du är barnskötare och har erfarenhet och intresse till waldorfpedagogiken kan det också vara av intresse. Du har lätt att samarbeta, och har nära till skratt, är prestigelös eftersom du ser alltid till barnens bästa och du vet att möta varje barn utan förutfattade meningar.
Vi önskar att du har möjlighet att bli en av oss senast i januari 2018, men om du kan börja tidigare och få en längre introduktion är du välkommen!
Välkommen med din ansökan och CV till Cristina Di Marco på rektor@idunskolan.se eller 073 9280084, så berättar vi mer om tjänsten och svarar på dina frågor!