Småbarnspedagog/barnskötare

Vi söker småbarnspedagoger till Johannes waldorfförskolor. Vi välkomnar ansökningar från dig som har erfarenhet av arbete i barngrupp. Du får gärna vara utbildad waldorfförskollärare och på sikt vara beredd att ta ansvar för helheten. Men erfarenhet och barnskötarutbildning är också varmt välkommet!
Johannes Waldorfförskolor har verksamhet på tre olika enheter på Södermalm. Den barngrupp som vi nu söker en pedagog till ligger i en ljus och vacker lokal centralt på Södermalm, ett fritt läge med en park som närmaste granne. I småbarns-gruppen (4-5 barn) arbetar man självständigt men i nära anslutning till kollegor. Vi är ca 15 medarbetare som träffas till kollegiemöte varje vecka.
Vi söker en småbarnspedagog, heltid, för tillsvidareanställning från och med den 1 januari 2018. Vi har ett bra lokalavtal med lönekriterier.

Ansökan skickas till:

Johannes waldorfförskolor
Box 171 67
104 62 Stockholm
Det går också bra att skicka ansökan per mail till:
johanneswaldorfforskolor@gmail.com
Hör gärna av dig om du har frågor kring tjänsten.
Amelie Wallmark 070 586 02 80