Vik. engelska

Vikarie i engelska för åk 4-9

Idunskolan söker under januari-juni 2018 en vikarie för vår lärare i engelska, som kommer att vara tjänstledig under vårterminen 2018. Undervisningen i engelska gäller årskurserna 4-9 och sker måndag-fredag från 10.20. Tjänstegraden kan variera mellan 60 och 100%, beroende på vad som du som söker eventuellt är intresserad av att kombinera engelskaundervisningen med.
Vi söker dig som är van att undervisa i engelska, du är helst behörig lärare och har erfarenhet av arbete inom waldorfpedagogik. Du kan även vara studerande, förutsatt att du har erfarenhet av att undervisa i grundskolan.
Du kommer att få handledning av vår ordinarie lärare, som även kommer att vara behjälplig vid bedömning och genomförande av nationella prov.
Idunskolan ligger i Nacka, på naturskön tomt nära ett naturreservat, alldeles intill busshållplatsen för buss 422 eller 445 från Slussen. Det finns stora möjligheter till utomhuspedagogik.
Du kommer att välkomnas till en varm studjemiljö, med motiverade elever, ett engagerat kollegium och nära till skolans ledning för pedagogiskt stöd.
Välkommen att höra av dig till rektor Cristina Di Marco på rektor@idunskolan.se eller 073 9280084.