Klasslärare

Klasslärare

Ellen Keyskolan – waldorfskolan i Spånga söker en klasslärare omgående. Du som söker tjänsten är gärna behörig lärare med erfarenhet och/eller utbildning som waldorfklasslärare. Även du med statlig utbildning är varmt välkommen att söka tjänsten.
Som person är du engagerad, strukturerad och har lätt för att samarbeta med andra. Du har också ett empatisk och kreativt förhållningssätt till både uppdraget och eleverna.
Som medarbetare på Ellen Keyskolan erbjuds du pedagogisk måltid vilket innebär att vi äter tillsammans med eleverna i skolans matsal. Maten som serveras är till största delen vegetarisk och ekologisk.
Ellen Keyskolan är vackert belägen på en höjd i Bromsten, Spånga. Skolan har ca 240 elever i klasserna F -9. Tjänsten är en ferietjänst på 100%, där arbetstiden är förlagd som 45 timmar per vecka fördelat på 35 timmar arbetsplatsförlagd tid och 10 timmar förtroendetid.
Då ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Vänligen skriv ”Klasslärare” som rubrik i mailet. Viktigt att du i din ansökan skriver om du har någon kännedom om waldorfpedagogik.
Ansökan skickas till biträdande rektor Victoria Schelander, victoria.schelander@eks.se.