Fritidslärare

Örjanskolan ligger i Ytterjärna, vackert och med lantliga omgivningar. Hos oss går elever från förskoleklass upp till klass 12 och i dagsläget har vi ca 280 elever. I vår närhet finns många olika verksamheter så som Ytterjärna Kulturhus, Vidarkliniken och Robygge. Här finns seminariets park och vattendammar, Nibble gårds jordbruk och skog. Bussförbindelser finns som passar till skolans tider.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Som person har du lätt för att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du är öppen för olika arbetssätt och är flexibel i arbetet med andra.
Vi vill att du ser möjligheter i förändringar och har ett positivt och tillmötesgående förhållningssätt samt att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi tror också att du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang.

Vi erbjuder
• Ett engagerat och trevligt kollegium
• Vackra lokaler och omgivningar
• Fri pedagogisk måltid som äts med eleverna
• Ett stimulerande och inspirerande arbete

Skicka din ansökan med ett personligt brev och ett CV till personal@orjanskolan.se

Har du frågor?
Hör av dig till Malin Feltzin, medarbetaransvarig
08- 55150052

Välkommen med din ansökan!